Verwerker

Aralco biedt een breed assortiment hoogwaardige aluminium ventilatieroosters, raam- en muurroosters en lamellenwanden. De producten onderscheiden zich door  kwaliteitsniveau en gunstige prijsvorming. De producten en systemen zijn toepasbaar in de woningbouw  en  bedrijfsgebouwen, in zowel nieuwbouw als renovatie.

Met een uitgebreid dealernetwerk is er altijd een Aralco leverancier bij u in de buurt. De Aralco dealers staan garant voor een compleet assortiment, kwaliteit, deskundig advies en een snelle adequate levering.

De ventilatieroosters van Aralco zijn opgenomen in de software van o.a. Groenveld, Matrix en OrgaData. De heldere montagevoorschriften ondersteunen bij de het realiseren van de juiste kwaliteit.

 Bim 2
BIM staat voor Building Information Model ofwel Bouw Informatie Model. Uitgangspunt van BIM is dat alle partners in een bouwproces binnen één en hetzelfde model of bestand werken. Alle benodigde informatie voor ontwerp, de bouw en het beheer van alle partners in het bouwproject staan overzichtelijk op één plek. Dat maakt een efficiënte samenwerking mogelijk tussen opdrachtgevers, architecten, adviseurs, aannemers en installateurs. Werken met BIM bespaart u dus tijd en (faal)kosten.

 De producttekeningen van Aralco zijn als BIM-downloads beschikbaar voor Revit en verschillende CAD-programma’s via de internationale IFC-standaard.

U vindt de downloads onder de tab ‘CAD- en BIM- tekeningen’ bij de specifieke producten of in de menubalk bij Support.